Pinchos Kaas
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Pinchos kaas

Tapas, maar dan op een stokbroodje: ook wel bekend als pinchos. Hiermee waan je je direct op een Spaans terras. Heerlijk belegd met romige oude kaassalade, groenten, allioli en natuurlijk besprenkeld met olijfolie van kwaliteit. Heerlijk in combinatie met Desperados Original bier.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

20 personen
Ingrediënten

Recept pinchos kaas

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Schaaf de wortel in linten met een kaasschaaf. Verhit ondertussen een grillpan. Smeer de linten in met de traditionele olijfolie. Gril de wortellinten totdat deze zacht zijn en grillstrepen hebben. Rol de wortellinten op tot roosjes en zet apart.
2
Snijd de rode ui in halve ringen. Laat de zongedroogde tomaten en de olijven uitlekken.
3
Snijd het stokbrood in schuine sneden en besmeer rijkelijk met de oudekaassalade. Beleg met rode ui, olijven, zongedroogde tomaatjes en veldsla. Verdeel de allioli over de broodjes en besprenkel tot slot met de extra virgen olijfolie.
4
Schuif de wortelroosjes aan een prikker en steek deze in de pinchos.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Ei
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?