Print opties

Sluiten

Wrap met sticky aubergine en srirachamayonaise

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de aubergine in repen van 5 bij 2 cm. Strooi het zout over de aubergine repen en laat 10 min. staan. Dep de aubergine droog met keukenpapier en bestrooi met de maïzena. Zorg dat alle stukken aubergine goed zijn bedekt.
2
Meng de rijstazijn, sojasaus, ketjap, agavesiroop en de sesamolie tot een marinade.
3
Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak de aubergine 2 min. Voeg de marinade toe en bak de aubergine 15 min. in de marinade op middelhoog vuur. Roer regelmatig. Haal de sticky aubergine uit de pan.
4
Snijd de komkommers in dunne plakjes. Meng in een kommetje de mayonaise met de sriracha tot een sriracha mayonaise.
5
Verhit een koekenpan en rooster het sesamzaad in een droge koekenpan goudbruin. Haal uit de pan en verwarm de tortilla’s volgens aanwijzingen op de verpakking.
6
Verdeel over iedere tortilla de veldsla, de helft van de sticky aubergine, komkommer, sriracha mayonaise en het sesamzaad.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.