Print opties

Sluiten

Snelle bami met omeletreepjes

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Haal de rode chilipepers uit de verpakking bami en nasi groente. Verwijder de steeltjes en de zaadlijsten en snijd in dunne ringen. Kluts de eieren los in een kommetje. Snijd de selderijbladeren grof.
2
Verhit een pan met 1/3 van de zonnebloemolie op hoog vuur. Voeg de losgeklopte eieren toe en wentel de pan zodat het ei tot aan de randen komt. Bak tot de omelet is gestold. Rol de omelet op, haal uit de pan en leg apart.
3
Zet de pan terug op het vuur en voeg de overige zonnebloemolie toe. Voeg het bami en nasi vlees toe en bak 5 min. Voeg de bami en nasi groente en ½ van de rode peper toe en bak nog 5 min. Voeg de boemboe toe en bak 3 min mee.
4
Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de omelet in reepjes.
5
Roer de mie door de groenten en het vlees. Verdeel de bami over de borden. Garneer de bami met de omeletreepjes, pinda’s, overige rode peper en het selderijblad.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.