Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Frikandelburger Tex-Mex style

Dit is wel een heel bijzonder broodje frikandel! Belegd met heerlijke kruiden ketchup en mayonaise, jalapeño’s, tortillachips en koriander. Zo krijg de Hollandse klassieker een Tex-Mex twist.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept frikandelburger tex-mex style

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor en bereid de Italiaanse bollen volgens aanwijzingen op de verpakking.
2
Verwarm de olie in een koekenpan. Bak de frikandellen 4 min. in een pan en keer regelmatig. Halveer de frikandellen en snijd beide helften in de lengte, maar snijd ze niet volledig door.
3
Snijd de rode ui in halve ringen en de paprika in reepjes. Pluk de blaadjes van de koriander.
4
Snijd de Italiaanse bollen doormidden. Smeer de mayonaise op het broodje en beleg met een frikandel. Garneer met curry, rode ui, gele paprika en jalapeño’s. Top af met wat tortillachips en blaadjes koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Selderij
  • Gluten
  • Ei
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via