Citroengras Visspiesjes Met Noedelsalade
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Citroengras visspiesjes met noedelsalade

In dit recept dient het citroengras als spies, waardoor de smaak goed wordt opgenomen in de vis. Combineer de spies met een salade van glasnoedels, komkommer en een zelfgemaakte dressing voor een complete maaltijd.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept citroengras visspiesjes met noedelsalade

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Hak in een keukenmachine de knoflook, gember, vissaus, 1/3 el sojasaus, koriander, rode peper en 1/3 el limoensap fijn tot een pasta. Voeg de kabeljauwfilet toe totdat er een gehakt-achtig mengsel ontstaat.
2
Verdeel het kabeljauwmengsel in vieren. Kneed het mengsel om de citroengras stengels. Bak de spiesjes in een hete pan rondom gaar in circa 10 min.
3
Bereid de glasnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water om ervoor te zorgen dat de noedels niet verder garen.
4
Meng de pindakaas, de res van de sojasaus, het overgebleven limoensap, water en chilisaus tot een dressing.
5
Snijd de komkommer in de lengte doormidden. Schraap het waterige middenstuk eruit met een lepel en snijd in partjes. Snijd de lente-uien fijn.
6
Meng de noedels met de dressing, komkommer en lente-ui. Hak de pinda’s grof en strooi deze over de noedelsalade.
7
Serveer de citroengras visspiesjes met de noedelsalade.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Sulfiet
  • Gluten
  • Vis
  • Soja
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via