Vistacos Met Mangosalsa En Avocado Yoghurtsaus
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Vistaco’s met mangosalsa en avocado-yoghurtsaus

Probeer eens een andere vulling voor je tacoschelp. Wij kiezen graag voor een heerlijke visvariant met een zelfgemaakte, pittige mangosalsa en frisse avocado-yoghurtsaus. Laat je verrassen door deze heerlijke vistaco!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept vistaco’s met mangosalsa en avocado-yoghurtsaus

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Meng het limoensap met 4/7 deel van de olie en de taco seasoning mix en marineer hierin de vis 10 minuten.
2
Meng ui, paprika en mango met 1/7 deel olie en breng op smaak met peper en zout.
3
Doe de avocado met de yoghurt, muntblaadjes en limoenrasp in een hoge beker en mix tot een gladde saus met een staafmixer.
4
Bak de vis in een koekenpan in 2/7 deel olie in 3-4 minuten per kant gaar en goudbruin. Breek de vis in stukjes.
5
Vul de tacoschelpen met de salsa, de gebakken vis en de avocadosaus. Garneer eventueel met extra koriander en munt.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via